Digipime - Adaptació d'empresa a la Llei de Protecció de Dades

 
Adaptació d'empresa a la Llei de Protecció de Dades

Com a empresa o com a organització social sempre estem manipulant dades de caràcter personal. En casos cada vegada més freqüents, una inadequada gestió de les dades de clients o proveïdors comporta sancions monetàries, d'imports molt elevats, per als qui ignoren les seves obligacions.

La nostra solució de diagnòstic d'adaptació al nou Reglament de Protecció de Dades de la UE, abans LOPD, us donarà a conèixer la situació de la vostra empresa pel que fa a la Llei. El dictamen, d'un despatx d'advocats especialitzat, us aportarà informació que us permetrà conèixer quines mesures prendre per tal que la vostra organització compleixi amb aquests requisits legals.

Com a empresa activa al mercat o com a organització social sempre estem gestionant dades de caràcter personal. Una dada de caràcter personal és qualsevol informació que permeti identificar o fer identificable una persona física.

Tots els ciutadans tenen reconeguda la facultat de controlar les seves dades personals i la capacitat per a disposar i decidir sobre aquestes com un dret fonamental, el dret a la protecció de dades. La contrapartida d'aquest dret és l'obligació, dels responsables de les empreses o organitzacions, de tractar d'acord amb la llei les dades personals que gestionen.

Quan tinguem a la nostra empresa o organització capacitat de decisió sobre la finalitat, contingut i ús del tractament de dades personals, malgrat que no la realitzem materialment, serem legalment responsables dels fitxers en els quals s'emmagatzemen aquestes dades.

El desconeixement generalitzat sobre aquests temes duu a les organitzacions a prendre sovint decisions excessives poc eficients, o de vegades contraproduents, que tenen a veure poca cosa amb els veritables requeriments de la Llei. En casos cada vegada més freqüents, una inadequada gestió de les dades de clients o proveïdors comporta advertiments, investigacions i sancions monetàries de fins a centenars de milers d'euros, per a les empreses, per part de les agències estatals de protecció de dades de la Unió Europea.

Conèixer l'abast de la nostra responsabilitat és d’importància vital per a evitar les conseqüències legals d'un incompliment. Cal ressaltar el fet que el nostre servei es limita a la detecció dels incompliments legals i a recomanar les mesures d'esmena estrictament necessàries.

Aquesta solució de Digipime es desenvolupa en col·laboració amb Tarraco Iuris, SL (https://tarracoiuris.com/ca), un despatx internacional d'advocats especialitzat en contractes civils, assessoria fiscal i gestió de protecció de dades. Els membres del despatx tenen una àmplia experiència docent en l'àmbit del RGPD/LOPD, en màsters i cursos altament especialitzats per a la comunitat de professionals i estudiants d'aquesta branca del Dret.

Mitjançant un qüestionari fàcil d'emplenar, el responsable dels fitxers de l'empresa pot respondre una sèrie de preguntes que ens ajudaran a conèixer la vostra situació pel que fa al tractament de dades personals. Un cop emplenat i enviat el formulari, els nostres experts us lliuraran en un termini màxim de dos dies hàbils un dictamen bàsic i un seguit de recomanacions, les quals us permetran saber quines mesures cal prendre per tal que el tractament de les dades personals a la vostra empresa o organització compleixi els requisits legals.

Contractació: pagament segur amb targeta bancària o amb un compte de PayPal. Contractació: pagament segur amb targeta bancària o amb un compte de PayPal.
Configuració: el client aporta les seves dades per a la gestió administrativa i aporta dades sobre la seva situació al taulell de configuració de Digipime. Configuració: el client aporta les seves dades per a la gestió administrativa i aporta dades sobre la seva situació al taulell de configuració de Digipime.
Els advocats revisen les vostres dades, analitzen la situació particular de l'empresa i lliuren l'informe al client en 48 hores hàbils. Els advocats revisen les vostres dades, analitzen la situació particular de l'empresa i lliuren l'informe al client en 48 hores hàbils.

Podeu efectuar el pagament amb targeta de crèdit, de dèbit o mitjançant saldo al vostre compte de PayPal, en el cas de tenir-ne un. Tot i que es fa un pagament segur mitjançant el TPV de PayPal, no cal estar registrat a PayPal per a efectuar el pagament amb targeta de crèdit. PayPal és un sistema mundial de pagament segur per Internet propietat de la companyia eBay.

Immediatament abans del pagament us demanarem unes dades bàsiques, com ara el vostre e-mail, per a identificar correctament el vostre producte i comunicar-vos el vostre accés al tauler de configuració de la solució. Alhora, aquestes dades generaran un rebut a nom vostre per part de Paypal, que serà enviat immediatament a la vostra adreça de correu electrònic.

Adquiriu ara mateix la vostra solució de diagnòstic de protecció de dades